• ul. Postępu 36A, Jastrzębiec

    05-552 Magdalenka, Polska

  • sekretariat@igbzpan.pl

    tel. +48 22 736-70-00
    fax +48 22 756-16-99

  • IGBZ PAN - czasopismo Animal Science Papers and Reports (IF= 1.078)
  • Dyrektor prof. dr hab. Agnieszka Wierzbicka czł. koresp. PAN
  • Instytut Genetyki i Biotechnologii Zwierząt Polskiej Akademii Nauk
  • Praca zespołu IGBZ PAN opublikowana w Nature Biotechnology, IF 33,1
  • POROZUMIENIE O WSPÓŁPRACY Z WAGENINGEN UNIVERSITY & RESEARCH

Sposób wytwarzania wysokojakościowego wyrobu z mięsa strusiego

26.09.17

Urząd Patentowy RP udzielił w 2017 roku na rzecz Instytutu patentu na:

Sposób wytwarzania wysokojakościowego wyrobu z mięsa strusiego.

TWÓRCY WYNALAZKU: AGNIESZKA WIERZBICKA, Warszawa, PL JAROSŁAW HORBAŃCZUK, Magdalenka, PL ANDRZEJ PÓŁTORAK, Warszawa, PL EWA POŁAWSKA, Warszawa, PL ADRIAN STELMASIAK, Zalesie Górne, PL JAROSŁAW WYRWISZ, Antoninówka, PL DOMINIKA GUZEK, Warszawa, PL DOMINIKA GŁĄBSKA, Warszawa, PL ROBERT ZAREMBA, Warszawa, PL KRYSTYNA GUTKOWSKA, Warszawa, PL MONIKA MARCINKOWSKA-LESIAK, Nowe Łubki, PL CYPRIAN TOMASIK, Warszawa, PL